Sagopa Kajmer Biyografi - Hayatı - Film izle - by LoYaL ®

Sagopa Kajmer'in bir hayranıda benim. Onu başta dinlemek insanın hoşuna hiç gitmiyor ama sonraları çok dinlediğinde büyük bir hayranlık duyuyorsun. Sagopa Kajmer gerçek ismi değildir orjinal ismi Yunus Özyavuz'dur. Samsun doğumlu olan Yunus Abimiz, ''Sagopa'' ismini bi Mısır Piramidinin adından almıştır.Kimse bu pramidin sırrını çözememiştir. Bütün bilim adamları çözemeden ölmüştür. Sonunda soyadı ''Kajmer'' olan bir bilim adamı çözmüştür.

Kaç doğumlu derseniz 1978 doğumludur. Karısıda büyük kadın rapçilerden Kolera'dır. Sago rap dünyasına dj'lik yaparak başladı. Sonra yer altı rap dünyasına Kuvvermira ile sürdürdü. Şimdi de kuvvetmira ile devam ediyor. Tv'ye çıkmayı sevmeyen sagopa kajmer 2005'te Kral Tv'ye verdiği Vasiyet isimli şarkısı birincilikle ödünlenmiştir. Sagopa Kajmer Melenkolia tarzıyla farklı bir tarz oluşturarak dinleyici kitlesini genişletmiştir.

Sago'nun çok ağır sözlerini daha ben bile çözemedim. Ama çok güzel ve içten yazıyor. Zaten onu diğer sanatçılardan ayıran en büyük özellikte bu.


Benim bildiğim bu ama unuttuğum yerler varsa lütfen aşağıdaki yorum formuna yazabilirsiniz...

0 yorum:

Yorum Gönder