Film izle - by LoYaL ®: 2009-04-26

www.diziizleyelim.com şuan bir numaralı dizi sitesi olarak duruyor. Kusura bakmayın ama adamlar çok güzelde siteyi yapıyorlar, her gün dizileri güzelce ekliyorlar. Tabi telif haklarından dolayı bazı dizileri yayınlamamalarıda üzücü bişey. Diziizleyelim.com 'da diğer dizi sitelerinde iyi çıktı halende ayakta. Ben bile diğer sitelerimle bu siteye rakibim.

Hakkını yemeyelim güzel yapıyorlar. Başarlılarının devamını dilerim. Bu kadar övgüden dolayı bizim bu siteninde bi köşede linkini verseler fana olmaz :)


...devamını oku

Facebook biliyorsunuzki bu yeni teması ben dahil olmak üzere kimse sevmedi. Neyin nerde olduğunu insan karıştırıyor. Eski teması daha kullanışlıydı bence. Facebook yöneticileride halkın tepki göstermesi üzerine eski temayı kullanmaya karar vermişler heralde. Tamda yeni temaya alışmışken yapıyorlar yaw. Yöneticileride kafayı yemiş. Adam akıllı bişey yapmıyorlar.

Eski temaya dönülmesi iyi olur. Eski temada daha güzel şeyler gözüküyordu. Örneğin; arkadaşlık isteği olup olmadığı güzel anlaşılıyordu.


...devamını oku

Esin Korkut, Yılmaz Erdoğan'ın akrabası yani teyzesinin oğlu olarak biliyorum. Onu ilk olarak '' Çok güzel hareketler bunlar'' programından tanıdım. Çıkardığın ilginç ıslık sesi çok güzel. İlk başta Cem Yılmaz'ın da yer aldığı bir reklamda ünlü olmuştur. Şimdi ise televizyonda çekirdek reklam'ında oynuyor..
Çok komik bir adam. İnsan suratına bakınca gülesi geliyor...

Bildiğim bu :)


...devamını oku

Sagopa Kajmer'in bir hayranıda benim. Onu başta dinlemek insanın hoşuna hiç gitmiyor ama sonraları çok dinlediğinde büyük bir hayranlık duyuyorsun. Sagopa Kajmer gerçek ismi değildir orjinal ismi Yunus Özyavuz'dur. Samsun doğumlu olan Yunus Abimiz, ''Sagopa'' ismini bi Mısır Piramidinin adından almıştır.Kimse bu pramidin sırrını çözememiştir. Bütün bilim adamları çözemeden ölmüştür. Sonunda soyadı ''Kajmer'' olan bir bilim adamı çözmüştür.

Kaç doğumlu derseniz 1978 doğumludur. Karısıda büyük kadın rapçilerden Kolera'dır. Sago rap dünyasına dj'lik yaparak başladı. Sonra yer altı rap dünyasına Kuvvermira ile sürdürdü. Şimdi de kuvvetmira ile devam ediyor. Tv'ye çıkmayı sevmeyen sagopa kajmer 2005'te Kral Tv'ye verdiği Vasiyet isimli şarkısı birincilikle ödünlenmiştir. Sagopa Kajmer Melenkolia tarzıyla farklı bir tarz oluşturarak dinleyici kitlesini genişletmiştir.

Sago'nun çok ağır sözlerini daha ben bile çözemedim. Ama çok güzel ve içten yazıyor. Zaten onu diğer sanatçılardan ayıran en büyük özellikte bu.


Benim bildiğim bu ama unuttuğum yerler varsa lütfen aşağıdaki yorum formuna yazabilirsiniz...


...devamını oku

Ygs'nın açılımı; Yükseköğretime Geçiş Sınavı'dır. Bu sınav 2010 tarihinden itaberen geçerliliğe geçecek.Normal öss gibi olan bu sınava herkes girecek.
45'er sorudan oluşan 4 test olaşacağını söylüyorlar...
İnşallah herkes bu sınavı kazanır. Bakalım ben ne yapacam.


...devamını oku

İletişim

Sitemizde Yayınlanan Videoların Hiçbiri Kendi Şahsımıza Ait Değildir. Kaynak Olarak Yahoo Video ,Google Video vb. Sitelerdeki Videolar Kullanılmıştır. Herhangi Bir Durumda Sitemiz Sorumlu Tutulamaz.
Kaldırılmasını İstediğimiz bir şey varsa aşağıdaki e-mail adresleriyle bize bildiriniz.

İletişim 1: baran_7410@hotmail.com

İletişim 2 : mechul.21@gmail.com


...devamını oku

Sitem İyi Gidiyor

Sitem beklediğimin üstünde sonuç verdi.Google güzel indexliyor, son eklediğim yazı üst sıralarda çımış.
Bu blog sitemde film, müzik vs. şeyler inşallah sunacam..
Tabi google yine engel koymazsa.


...devamını oku

Deneme sayfam index için

29 Nisan 2009

Bu deneme sayfasını google'nin indexlenmesini beklemek için yazıyorum..
Loyalcan ne anlama gelir?
Cevabı: ''loyal'' ingilizce ''sadık'' anlamına geliyor, ''can'' ise bildiğimiz insan canı..


...devamını oku